Rólunk

A HuchEnTEC CZ s.r.o. a Huch GmbH Behälterbau leányvállalata, székhelye Neuruppin-ban van, amely Berlintől 80 km-re, északnyugatra fekszik.

A Huch GmbH társaságot 1928-ban alapította Herrmann Huch, és létrejötte óta a fűtési és használati melegvízhez szükséges szoláris, kiegyenlítő- és kombinált tartályok jelentős gyártójaként van jelen a világpiacon. A társaságot jelenleg két testvér, Thomas és Matthias Huch vezeti.

A HuchEnTEC CZ s.r.o. vállalja a Huch HSP hősugárzó panelekkel biztosított fűtés teljes körű szállítását, és a melegvíz előállítását ipari objektumokban.

  1. A befektetőknek Huch HSP hősugárzó panelekkel biztosított, átfogó rendszerszintű fűtési megoldásokat kínálunk, hőforrással és elosztási rendszerrel, ideértve a szabályozást is.
  2. A tervezőknek elkészítjük a rendszer hidraulikus számításait, és a részletes anyagkiírást.
  3. A telepítő cégek számára képzést nyújtunk az összeszerelés előtt, biztosítjuk a melegvízelosztók, szivattyúcsoportok szállítását, ideértve a szabályozást, a Huch HSP hősugárzó paneleket, a friss melegvizet előállító állomásokat és a melegvíz-tartályokat is, műszaki segítséget nyújtunk a telepítés, az üzembe helyezés és szervizelés során.